lørdag den 19. oktober 2013

Salat med edamamebønner og belugalinser

En lækker, mættende og velsmagende salat. Egentligt næsten for simpel til at blive delt på bloggen, men var så begejstret for den, at jeg alligevel lige vil dele den.

Blandingsforholdet fik jeg ikke noteret, så det må man selv vurdere.

Ingredienser
- edamamebønner (fra frost, fås enten med bælg eller uden)
- belugalinser
- rødløg
- frisk dild
- rød snackpeber
- frisk citronsaft
- soyasauce

Skyl linserne og kog dem i ca. 20 min. Edamamebønnerne (fra frost) koges et par minutter. Lad bønner og linser køle af, mens nu skærer rødløg og peberfrugt i tern. Tilsidst tilsættes frisk dild og salaten overhældes med friskpresset citronsaft og soyasauce.
Næste gang vil jeg også pimpe salaten med fintskåret forårsløg.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar