onsdag den 9. oktober 2013

Hindbærmousse

Lækker, luftig og nemmere end nem at lave. Kan enten serveres for sig selv, eller evt. en mindre portion til en lækker tung chokoladekage.

Hindbærmousse til ca. 4 personer:
- 50 g frosne hindbær
- 4 spsk sukker
- 1½ dl sojayogurt
- 1 brik sojapiskefløde*
- friske hindbær og limeskal til garnering

Jeg bruger altid Alpro Airy & Creamy piskefløde, men der findes også andre varianter derude.

Opvarm og kog de frosne hindbær. Kom sukkeret i og rør rundt til det er smeltet (brug et piskeris). Lad det afkøle. Imens kan du piske flødeskummet til den er helt fast. Når hindbærblandingen er kølet af, rører du yogurten der i. Til slut vender du flødeskummet i blandingen. Anret i glas og stil det i køleskabet. Lad det gerne stå en times tid, inden du serverer det. Anret evt. med et par friske hindbær og revet limeskal på toppen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar