onsdag den 25. maj 2011

Grøntsags bhaji

En lækker opskrift fra programserien "Rhodes Across India" af Gary Rhodes

Bhaji sauce
- 2 spsk margarine
- 4 finthakkede fed hvidløg
- 1 stort finthakket løg
- 400 g finthakkede tomater
- ½ finthakket grøn peber
- ½ finhthakket gul peber
- 1 spsk stødt kommen
- 1 tsk rød chili pulver
- 1/4 tsk stødte nelliker
- ½ tsk stødt kanel.

Bhaji
- 3 spsk margarine
- 600 g kogte kartofler i tern
- 1 stor gulerod i tern
- 1 finthakket grøn chili
- 1 cm revet ingefær
- 2 spsk hakket koriander
- ½ tsk garam masala
- salt efter behov.

Sauce
Varm margarinen i panden og tilføj hvidløg og løg. Lad det sviste let uden at tage farve. Tilsæt tomaterne og lad det koge ind i ca. 10 min. Tilføj resten af ingredienserne til saucen og lad det simre i et par minutter. Blend det i en foodprocessor eller med en stavblender.

Bhaji
Varm margarinen i en pande og tilføj kartofler, gulerødder (og champignons). Tilføj den blendede sauce og tilsæt den grønne chili, ingefær, koriander, garam masala og salt. Tilføj evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk. Lad det simre i ca. 30 min.

Photobucket

Ingen kommentarer:

Send en kommentar